Tresno Tekane Mati Kentrung Dimas Gepenk Ft Monica

Tresno Tekane Mati - Cover kentrung Dimas Gepenk ft. Monica

Download Dengan Cepat

Name:Tresno Tekane Mati - Cover kentrung Dimas Gepenk ft. Monica
Genre:Unknown
Date:13 May 2019
Duration:00:03:28
View:1.7M
Like:47.4K
Dis Like:0.9K
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Dimas Gepenk
Source:Youtube

SUBSCRIBE UNTUK SUPPORT KITA TERUS SUPAYA LEBIH MAJU.


Makasih telah Menyaksikan Vidio Cover Dari Kita


Bussines : Line @cybersda
email : overarys@gmail.com

Title : Tresno tekane mati
Cipt : BlackSkinBoy


Lirik :

Aku ra lilo pisah marang sliramu
Mergo omongan dadi salah paham
Janjimu tak patenke ing jero rogo iki
Supoyo tansah kelingan sliramu

Wong lanang liyane ra bakal ganteni
Jenengmu tak ukir sakjroning ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popp tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu




Instagram :
@Dimas_Gepenk
@monica.dong__
@aryfaza



#tresnotekanemati
#dimasgepenk
#coverkentrung


Copy right ©2019
Dimas Gepenk


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: